PCPartPicker

  • Log In
  • Register

Troubleshooting

Forum Search

Guidelines

  • Be respectful to others
  • No spam
  • No NSFW content
  • No piracy or key resellers
  • No link shorteners
  • Offensive content will be removed

Topics Start A New Topic

To aid in troubleshooting your issues, please include a permalink to your part list in your post (when applicable). Thanks!

Title Submitted By Replies Views Last Post
My new motherboard won't boot oatyboy 3 39 27 minutes ago by oatyboy
Need help, 2 builds same parts, one no display! sand_bear 2 12 1 hour ago by Mjolnir2425
Asus GTX 1080ti artifacting that looks like Space Invaders Wolfemane 5 33 3 hours ago by legomaster
OK to have GPU fans running all the time at 35%?? Saintly 3 42 6 hours ago by FancySnancy
stutter in some games. akimboo 6 41 20 hours ago by akimboo
Fans not spinning on 1080ti. Help 101 beardedmisfit 4 32 21 hours ago by beardedmisfit
Ram upgrade iglitch2win 1 27 1 day ago by Rin_Itoh
New pc will not power on. Seath-Lorkencrain 3 46 1 day ago by Seath-Lorkencrain
Help With Understanding UFEI Bios winona78 10 59 1 day ago by winona78
No Video Feed The_Njitram 0 23 1 day ago by The_Njitram
Random Freezing and BSOD. Suspect3d 4 35 2 days ago by Suspect3d
Cpu randomly died 1 hour after use and wont turn back on... asianoodleman 12 76 2 days ago by Eltech
I believe my PSU got killed. Need detectives. asianoodleman 6 59 2 days ago by vagabond139
First Build: Startup Loop with no video feed BlouGreen 11 60 2 days ago by BlouGreen
I think my motherboard burnt out after not even 3 months TexasGaming 15 113 2 days ago by treloar
Looking for general help/advice with my pc performance N00DLES 5 42 2 days ago by ImperiousBattlestar
No Display and No Beeping at startup kinglouis123 5 42 3 days ago by FancySnancy
Mouse lag, screen 2-4 sec freezes Tristenwalker5 4 20 3 days ago by Tristenwalker5
Runs perfectly fine in windowed mode, stutters in fullscreen FancySnancy 10 56 3 days ago by Sharaths21312
Printer Help Goodperson5656 8 32 3 days ago by Goodperson5656
PROBLEMS WITH RUNNING MY PC FOR GAMES cheetozgodgalaxy 12 79 3 days ago by cheetozgodgalaxy
Help with new Gpu setup BeatleJohn 4 35 3 days ago by BeatleJohn
Pc won't boot up. kaotickronos 4 36 3 days ago by kaotickronos
Vega 64 never reaching its boost clocks Frugert 1 24 3 days ago by TexasGaming
Incorrect CPU Temp Readings winona78 7 45 4 days ago by kschendel
Steam Files SpartyTech 18 80 4 days ago by SpartyTech
Tried overclocking my EVGA 1660ti black Astastruerival28 3 35 4 days ago by Astastruerival28
Upgrade or not getting the performance I should? cheftony 1 24 4 days ago by kschendel
Sony Vegas is being weird... again CatalystReaction 1 28 4 days ago by FancySnancy
Getting static/black screen when plugging into tv Leugi101 8 30 5 days ago by FancySnancy
First Build, pc seems to only want to boot the 2nd time i turn it on. BigMarst 7 40 5 days ago by Rin_Itoh
Help with M.2 slots and SATA ports FunkyFeber 1 30 5 days ago by LIVE_AMMO
I'm only getting the option for ethernet? Hey_Im_Nate 4 54 6 days ago by BetrayedPredator
Strange Intermittent Realtek Audio Problem in Windows 10 kageryu 5 42 6 days ago by kageryu
The weakest link? Jim44 8 53 6 days ago by legomaster
I am confused if this is bad for me? NARWHALS_3 3 56 6 days ago by Eltech
How to boot into windows? JoTheThot 1 44 6 days ago by FancySnancy
Need Help ProbablyProdigy 6 52 6 days ago by treloar
First Build-EZ debug VGA led-No signal to monitor hogfanx 12 70 7 days ago by Maple_Syrup
Either 100% fan usage or black screen on login after system upgrade TBinnington 0 17 7 days ago by TBinnington
JsUSB3, Is this properly connected? asianoodleman 2 42 7 days ago by asianoodleman
Is Ryzen still crashing Overwatch? twofewerfrags 5 29 7 days ago by twofewerfrags
computer GPU and CPU not performing to the max Kinesis. 16 101 7 days ago by treloar
Unclocking GPU for certain games. Underlying issue? Careramel 6 48 7 days ago by Rin_Itoh
Mic acting wierd Mircea-Alexandru 3 19 8 days ago by LIVE_AMMO
Mobile Website Gutterridgejake 1 89 8 days ago by ssjg5rlly
PC running really slow ziedonis 13 100 9 days ago by ziedonis
H60 running hot on r5 2600x Somedumbguy 13 49 9 days ago by G_rot777
First build, everything working fantastic, but receive "CPU fan error" on boot Bushmatic 4 45 9 days ago by Otterman366
Audio Issue msheridan77 3 44 9 days ago by msheridan77
Page
1
·
·
·